CE Tool

MedTech Trainingen - Holland Innovative

Inmiddels heeft Holland Innovative 3 MedTech trainingen ontwikkelt en op de markt gebracht. Deze trainingen zijn tot stand gekomen vanuit de expertise van professionals werkzaam in de MedTech branche.

Onze trainers zijn:

Hieronder het trainingsaanbod:
- 24 september: CE certification of your medical device
- 8 oktober: Medical Device Software
- 27 oktober: Fundamentals in Medical Device Development

1-daagse training “CE certification of your medical device” – 24 september
Trainer: Jolande Koobs - Blankestijn
Deze training geeft je een overzicht van de geldende regelgeving en standaarden en biedt praktische kennis over wanneer en hoe de regelgeving in het productontwikkelingsproces en de organisatie kunnen worden geïmplementeerd. In één dag leren deelnemers om de verschillende aspecten vanuit de wereld van wetgeving en standaarden helder te begrijpen en toe te passen in hun eigen projecten.

Voor meer informatie klik op de link:
https://www.holland-innovative.nl/academy/ce-certification-of-your-medical-device/

1-daagse training “ Medical Device Software” – 8 oktober
Trainer: Jolande Koobs- Blankestijn
Deze nieuwe eendaagse training “Medical Device Software ”geeft je een overzicht van de van de geldende regelgeving en standaarden voor Medical Device Software en zal je voorzien van praktische kennis over het toepassen van de vereisten van de MDR (Medical Devices Regulation) en de standaarden in je softwareontwikkelingsproces.
Voor meer informatie klik op de link:
https://www.holland-innovative.nl/academy/one-day-training-medical-device-software/

3-daagse training "Fundamentals in Medical Device Development” - Start 27 oktober
Trainers: Jolande Koobs-Blankestijn, Theo de Goede en Wim Schouten

Deze training is voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van medische hulpmiddelen en graag meer wil leren over alle aspecten waarmee je rekening dient te houden om een kwalitatief goed, veilig en CE gecertificeerd product op een efficiënte manier te ontwikkelen.

Tijdens deze unieke training worden de fundamenten en onderlinge samenhang aangeleerd van de vakgebieden Regelgeving Medische Hulpmiddelen, Design for Six Sigma en Project Management, specifiek gericht op het succesvol ontwikkelen van een medisch hulpmiddel.

Voor meer informatie klik op de link:
https://www.holland-innovative.nl/academy/fundamentals-medical-development/


Wil je graag vrijblijvend meer informatie over één van deze trainingen? Bel dan naar onze opleidingsadviseur Irene 06-82456286 of mail naar irene.van.den.graven@holland-innovative.nl

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy